FutureLab Europe

De mate van verandering versnelt sneller dan ooit in Europa.

Is uw bedrijf klaar voor deze grote verandering?

FutureLab zal de Agile Innovation beweging in 2017 naar Amsterdam brengen, om zo het aanbod op de Europese markt uit te breiden. Kasper de Rijke, gevestigd in Amsterdam, zal het nieuwe concept gaan trekken, door middel van de beste innovatie opleidingen, innovatie workshops en het geven van advies en coaching aan managers in de publieke en privésector binnen Europa, het Midden-Oosten en Centraal-Azië. Het is duidelijk dat de gefragmenteerde en sporadische benaderingen t.o.v. strategie, innovatie en technologie niet langer voldoet om het overleven van de hedendaagse organisaties te kunnen garanderen.  Futurelab biedt hiervoor iets vernieuwends en unieks aan.

Mr. de Rijke: “Agile Innovation heeft het potentieel om de volgende grote stap in het bedrijfsleven te verwezenlijken. Dit doen we door de Agile uitvoering te combineren met een versterkte vorm van ‘Ideation’. FutureLab is de thuisbasis van vooruitstrevende ‘thought leaders’ en biedt een volledig scala van consults, trainingen, software en oplossingen aan - om zo vooruitstrevende bedrijven een nieuw soort innovatie service aan te bieden. Door de vestiging in Amsterdam krijgen ook Europese bedrijven direct toegang tot de kennis en ervaring van dit braintrust, een versnelde manier van vooruitgang en de mogelijkheid om een aanzet te maken tot transformatie.”

Dit zal de eerste van meerdere wereldwijd geplande lanceringen zijn. Wij spelen zo in op de toenemende vraag naar een nieuw soort praktische, high energy, innovatie consultancies buiten de Verenigde Staten. Deze stap zal ervoor zorgen dat onze klanten in Europa sneller toegang hebben tot deze ‘next generation’ benadering van innovatie.

Een Nieuwe Benadering van Wereldwijde Innovatie

Innovatie is een complex probleem. Een probleem dat gepaard gaat met onzekerheid, risico’s en creativiteit. In de hedendaagse bedrijfsomgeving, waar bedrijven scaling, zekerheid en voorspelbare toekomstige cashflows vereisen, wordt innovatie vaak verkeerd begrepen en zelfs gemeden. Grotendeels omdat de logica zo verschilt van de logica van de huidige gang van zaken. Met als gevolg dat de resultaten van innovatie bij de meeste organisaties variëren van zwak tot zeer onbevredigend. De enkele bedrijven die hier bovenuit stijgen doen dit doordat de manier waarop ze het zich meester hebben gemaakt exceptioneel is en ver buiten de standaard norm treedt.

FutureLab helpt uw bedrijf met het beheersen van innovatie, door u te voorzien van de tools die nodig zijn om kernelementen van innovatie aan te pakken; onzekerheid, dubbelzinnigheid, creativiteit en mogelijkheid. En terwijl 99% van de organisaties gericht is op de hedendaagse zaken, zal de 1% die zich wel richt op innovatie, effectief moeten worden gemanaged. Om zo de essentiële opbrengst op betrouwbare wijze te kunnen produceren, zelfs als de wijze waarop dit moet gebeuren verschilt van de hedendaagse zaken. 

Ons team van Silicon Valley veteranen heeft gezamenlijk al meer dan 100 jaar ervaring in het succesvol leiden, ontwerpen en uitvoeren van toonaangevende en geavanceerde bedrijven. Wij bieden een unieke combinatie van diensten aan met slechts 1 doel: Uw organisatie afstemmen op innovatie.

Als u meer wilt weten, Let’s talk!  

Contact FutureLab now:

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

Enter Code
Invalid Input

 

Selecteer Taal: